انجمن یوسی ایران

| |

انجمن تخصصی موبایل - انجمن یوسی ایران

 گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟
 Register

عناوین امروز

دیدن: 128|پاسخ: 2

نمک وعوارض آن

[کپی کردن لینک]
  United States
  • تشکر شده 2 بار
  • تشکر کرده 0 بار
زمان پست: 16-10-14 19:35:46 از گوشی موبایل
| نمایش تمام پست ها |حالت خوانده شده
ویرایش  mnb در 16-10-14 19:38

ویرایش  mnb در 16-10-14 19:37

ﻧﻤﮏ ﭼﻪ ﻧﻘﺸﯽ ﺩﺭ ﺑﺪﻥ ﺩﺍﺭﺩ؟
ﻧﻤﮏ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻮﺧﺖ ﻭﺳﺎﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺩﺭ ﺑﺪﻥ، ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﭘﯿﺎﻡ ﻫﺎﯼ ﻋﺼﺒﯽ ﻭ ﮐﺎﺭﮐﺮﺩ ﺻﺤﯿﺢ ﻋﻀﻼﺕ ﺍﺳﺖ . ﺍﯾﻦ ﻣﺎﺩﻩ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻣﺤﺪﻭﺩ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﻣﺼﺮﻑ ﻣﺘﻌﺎﺩﻝ ﺁﻥ ﻻﺯﻡ ﺍﺳﺖ . ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻣﺜﺎﻝ ﺩﺭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺍﺳﻬﺎﻝ ﻭ ﺍﺳﺘﻔﺮﺍﻍ ﻭ ﯾﺎ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺷﺪﯾﺪ ﺑﺪﻧﯽ ﻭ ﺩﺭ ﻫﻮﺍﯼ ﮔﺮﻡ ﺑﺎ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻤﯽ ﻧﻤﮏ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻥ ﺍﻣﻼﺡ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﺪﻥ ﺭﺍ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﮐﺮﺩ .
ﭼﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻧﻤﮏ ﺑﺨﻮﺭﯾﻢ؟
ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺣﺎﺿﺮ ﻣﺼﺮﻑ ﻧﻤﮏ ﮐﻪ ﺑﻮﯾﮋﻩ ﺩﺭ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﺩ ﺩﺭ ﮐﺸﻮﺭ ﻣﺎ ﺑﺎﻻ ﺍﺳﺖ . ﻃﺒﻖ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺑﻬﺪﺍﺷﺖ ﺟﻬﺎﻧﯽ، ﺣﺪﺍﮐﺜﺮ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻣﺼﺮﻑ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﻧﻤﮏ ﭘﻨﺞ ﮔﺮﻡ ﺍﺳﺖ . ﺍﯾﻦ ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻣﺼﺮﻑ ﻧﻤﮏ ﺩﺭ ﮐﺸﻮﺭ 2 ﺗﺎ 3 ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺍﯾﻦ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ . ﻧﻤﮏ ﺩﺭﯾﺎﻓﺘﯽ ﺷﺎﻣﻞ ﻧﻤﮏ ﻧﻤﮑﺪﺍﻥ، ﻧﻤﮏ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﻭ ﻧﻤﮏ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﻏﺬﺍ ﺩﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﻃﺒﺦ ﺍﺳﺖ .
ﻣﺼﺮﻑ ﺯﯾﺎﺩ ﻧﻤﮏ ﯾﺎ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﺷﻮﺭ ﭼﻪ ﻋﻮﺍﺭﺿﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺩﺍﺭﺩ؟
ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﮐﻪ ﻧﻤﮏ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻣﺼﺮﻑ ﺷﻮﺩ ﻭ ﮐﻠﯿﻪ ﻫﺎ ﻫﻢ ﺳﺎﻟﻢ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﻋﻤﻠﮑﺮﺩ ﺧﻮﺑﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﻧﻤﮏ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﺪﻥ ﺗﺎﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ، ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﺪﺍﻭﻡ ﻣﺼﺮﻑ ﺯﯾﺎﺩ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻣﻮﺍﺩ ﺷﻮﺭ ﻭ ﯾﺎ ﺍﺧﺘﻼﻝ ﺩﺭ ﮐﺎﺭﮐﺮﺩ ﮐﻠﯿﻪ ﻫﺎ ﯾﺎ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﻫﺎﯼ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﺩﻓﻊ،ﻧﻤﮏ ﺍﺿﺎﻓﯽ ﻣﻮﺟﺐ ﺗﺠﻤﻊ ﺁﺏ ﺩﺭ ﺑﺪﻥ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻭﺭﻡ ﺩﺭ ﺗﻤﺎﻡ ﻭ ﯾﺎ ﻗﺴﻤﺖ ﻫﺎﯾﯽ ﺍﺯ ﺑﺪﻥ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ . ﻣﺼﺮﻑ ﺯﯾﺎﺩ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﺷﻮﺭ ﺍﺯ ﻋﻮﺍﻣﻞ ﻣﻮﺛﺮ ﺑﺮ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﻓﺸﺎﺭ ﺧﻮﻥ ﻭ ﺑﺮﻭﺯ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻫﺎﯼ ﻗﻠﺒﯽ – ﻋﺮﻭﻗﯽ ﺑﻪ ﻭﯾﮋﻩ ﺩﺭ ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﮐﻪ ﺳﺎﺑﻘﻪ ﺍﯾﻦ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺧﻮﺩ ﯾﺎ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺩﺍﺭﻧﺪ، ﻣﯽ ﺷﻮﺩ . ﻃﺒﻖ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺕ ﻣﺸﺨﺺ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﺯﯾﺎﺩ ﻧﻤﮏ ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﻓﺸﺎﺭ ﺧﻮﻥ، ﺍﺛﺮﺍﺕ ﻣﻀﺮ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻧﻈﯿﺮ ﺳﮑﺘﻪ ﻗﻠﺒﯽ، ﭘﻮﮐﯽ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ، ﺳﺮﻃﺎﻥ ﻣﻌﺪﻩ، ﺁﺳﻢ ﻭ ... ﻧﯿﺰ ﺑﺮ ﺳﻼﻣﺖ ﺩﺍﺭﻧﺪ .
ﻣﺼﺮﻑ ﺯﯾﺎﺩ ﻧﻤﮏ ﻭ ﺳﮑﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﻗﻠﺒﯽ
ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻣﺼﺮﻑ ﻧﻤﮏ ﺑﺎ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺷﯿﻮﻉ ﺳﮑﺘﻪ ﻗﻠﺒﯽ ﺩﺭ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺍﺳﺖ . ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻧﻤﮏ ﺑﺎﻋﺚ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﻓﺸﺎﺭ ﺧﻮﻥ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ، ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯽ ﺭﺳﺪ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﺛﺮﯼ ﺑﺮ ﻓﺸﺎﺭ ﺧﻮﻥ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ، ﺑﺎﻋﺚ ﺳﮑﺘﻪ ﻗﻠﺒﯽ ﻧﯿﺰ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ .
ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﻣﺼﺮﻑ ﺯﯾﺎﺩ ﻧﻤﮏ ﻭ ﭘﻮﮐﯽ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ
ﻧﻤﮏ ﺯﯾﺎﺩ، ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ ﻫﺎ ﺟﺪﺍ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺑﺎﻋﺚ ﺩﻓﻊ ﺁﻥ ﺍﺯ ﺍﺩﺭﺍﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ . ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺩﻟﯿﻞ ﺑﺎﻋﺚ ﻧﺎﺯﮎ ﺷﺪﻥ ﻭ ﭘﻮﮐﯽ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ، ﺩﺭ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺑﺎ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺳﻦ، ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ ﻫﺎ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﻣﯽ ﺷﮑﻨﻨﺪ . ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺎﻫﺶ ﺧﻄﺮ ﭘﻮﮐﯽ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ، ﻣﺼﺮﻑ ﻧﻤﮏ ﺑﺎﯾﺪ ﮐﺎﻫﺶ ﯾﺎﺑﺪ .
ﻧﻤﮏ ﻭ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﻣﻌﺪﻩ
ﮐﺎﻫﺶ ﻣﺼﺮﻑ ﻧﻤﮏ، ﺧﻄﺮ ﺷﯿﻮﻉ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﻣﻌﺪﻩ ﺭﺍ ﮐﺎﻫﺶ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ . ﺩﺭ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺩﺭ ﺟﻬﺎﻥ، ﺍﺭﺗﺒﺎﻁ ﻧﺰﺩﯾﮑﯽ ﺑﯿﻦ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻣﺼﺮﻑ ﻧﻤﮏ ﻭ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻪ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﻣﻌﺪﻩ ﺁﺷﮑﺎﺭ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ . ﺩﺭ ﻣﻨﺎﻃﻘﯽ ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﻧﻤﮏ ﮐﻢ ﻣﺼﺮﻑ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ، ﺷﯿﻮﻉ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﻣﻌﺪﻩ ﮐﻤﺘﺮ ﺍﺳﺖ .
ﻣﺼﺮﻑ ﺯﯾﺎﺩ ﻧﻤﮏ ﻭ ﺁﺳﻢ
ﻣﺼﺮﻑ ﻧﻤﮏ ﺯﯾﺎﺩ، ﺷﺮﺍﯾﻂ ﺁﺳﻢ ﺭﺍ ﺗﺸﺪﯾﺪ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ، ﯾﻌﻨﯽ ﺍﮔﺮ ﻣﺴﺘﻌﺪ ﺍﺑﺘﻼ ﺑﻪ ﺁﺳﻢ ﻫﺴﺘﯿﺪ، ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻏﯿﺮﻣﺴﺘﻘﯿﻢ، ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﻭﺧﯿﻢ ﺗﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ . ﻣﻄﺎﻟﻌﺎﺕ ﻣﺘﻌﺪﺩ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﮐﻪ ﮐﺎﻫﺶ ﻣﺼﺮﻑ ﻧﻤﮏ، ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﺳﺎﯾﺮ ﻋﻮﺍﻣﻞ ﺩﺭﻣﺎﻧﯽ ﺁﺳﻢ، ﺩﺭ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﺍﯾﻦ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻣﻮﺛﺮ ﻭ ﻣﻔﯿﺪ ﺍﺳﺖ .
ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﻣﺎﯾﻌﺎﺕ ﺑﺪﻥ
ﻣﺼﺮﻑ ﻧﻤﮏ ﺯﯾﺎﺩ، ﺑﺎﻋﺚ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺍﺣﺘﺒﺎﺱ ﻣﺎﯾﻌﺎﺕ ﺩﺭ ﺑﺪﻥ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ . ﮐﺎﻫﺶ ﻣﺼﺮﻑ ﻧﻤﮏ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺷﺮﺍﯾﻂ، ﺣﺪﻭﺩ 2 ﻟﯿﺘﺮ ﺍﺯ ﻣﺎﯾﻌﺎﺕ ﺑﺪﻥ ‏( 2 ﮐﯿﻠﻮﮔﺮﻡ ﺍﺯﻭﺯﻥ ﺑﺪﻥ ‏) ﺭﺍ ﮐﺎﻫﺶ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ . ﺩﺭ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﺯﻧﺎﻥ ﮐﻪ ﺩﭼﺎﺭ ﻭﺭﻡ ﻗﻮﺯﮎ ﭘﺎ ﻭ ﺗﻨﮓ ﺷﺪﻥ ﺍﻧﮕﺸﺘﺮ ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﺷﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ، ﺑﺎ ﮐﺎﻫﺶ ﻣﺼﺮﻑ ﻧﻤﮏ ﺩﺭ ﻏﺬﺍﯼ ﺧﻮﺩ، ﻭﺭﻡ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﮐﺎﻫﺶ ﻣﯽ ﯾﺎﺑﺪ .
ﻣﻬﻢ ﺗﺮﯾﻦ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﻧﻤﮏ ﺩﺭ ﺭﮊﯾﻢ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﮐﺪﺍﻡ ﻫﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ؟
- ﻧﻤﮏ ﺁﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ ﻭ ﺳﻔﺮﻩ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻥ ﻃﺒﺦ ﯾﺎ ﺳﺮ ﺳﻔﺮﻩ ﺑﻪ ﻏﺬﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ .
- ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺳﻮﺳﯿﺲ، ﮐﺎﻟﺒﺎﺱ،ﻫﻤﺒﺮﮔﺮ ﻭ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﮐﻨﺴﺮﻭﻫﺎ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﮐﻨﺴﺮﻭ ﺧﻮﺭﺵ ﻫﺎ، ﮐﻨﺴﺮﻭ ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ ﻭ ...
- ﺍﻧﻮﺍﻉ ﺗﻨﻘﻼﺕ ﺷﻮﺭ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﭼﯿﭙﺲ،ﭼﻮﺏ ﺷﻮﺭ ﻭ ﻟﺒﻨﯿﺎﺕ ﺷﻮﺭ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﭘﻨﯿﺮ، ﺩﻭﻍ ﻭ ﮐﺸﮏ
- ﺍﻧﻮﺍﻉ ﺷﻮﺭ ﻭ ﺗﺮﺷﯽ
- ﺁﺟﯿﻞ ﻭ ﻣﻐﺰ ﺩﺍﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﺷﻮﺭ ‏( ﭘﺴﺘﻪ، ﺑﺎﺩﺍﻡ، ﻓﻨﺪﻕ، ﮔﺮﺩﻭ ﻭ ... ‏)
ﺑﺮﺍﯼ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﻓﺸﺎﺭ ﺧﻮﻥ ﻭ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻫﺎﯼ ﻗﻠﺒﯽ ﺑﻪ ﭼﻪ ﻧﮑﺎﺗﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﺮﺩ؟
- ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻧﻤﮑﯽ ﮐﻪ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﭘﺨﺖ ﺑﻪ ﻏﺬﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﺭﺍ ﮐﺎﻫﺶ ﺩﻫﯿﺪ .
- ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺟﺘﻨﺎﺏ ﺍﺯ ﻣﺼﺮﻑ ﺑﯽ ﺭﻭﯾﻪ ﻧﻤﮏ، ﺑﺮ ﺳﺮ ﺳﻔﺮﻩ ﺍﺯ ﻧﻤﮑﺪﺍﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻧﮑﻨﯿﺪ .
- ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﮐﻨﺴﺮﻭ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪﯼ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻣﻘﺎﺩﯾﺮ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﻧﻤﮏ ﻫﺴﺘﻨﺪ، ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺩﻟﯿﻞ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﻣﺼﺮﻑ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺭﺍ ﻣﺤﺪﻭﺩ ﮐﻨﯿﺪ .
- ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﻃﻌﻢ ﻏﺬﺍ ﻭ ﮐﺎﻫﺶ ﻣﺼﺮﻑ ﻧﻤﮏ ﺩﺭ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺗﻬﯿﻪ ﻏﺬﺍﻫﺎ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﻧﻤﮏ ﺍﺯ ﺳﺒﺰﯼ ﻫﺎﯼ ﺗﺎﺯﻩ ﻭ ﻣﻌﻄﺮ، ﺳﯿﺮ، ﻟﯿﻤﻮﺗﺮﺵ، ﺁﺏ ﻧﺎﺭﻧﺞ، ﺁﻭﯾﺸﻦ،ﺷﻮﯾﺪ ﻭ ... ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ .
- ﻣﺼﺮﻑ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﺷﻮﺭ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺁﺟﯿﻞ ﺷﻮﺭ،ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻓﺮﺁﻭﺭﺩﻩ ﻫﺎﯼ ﻏﻼﺕ ﺣﺠﯿﻢ ﺷﺪﻩ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﭼﯿﭙﺲ ﻭ ... ﺭﺍ ﮐﺎﻫﺶ ﺩﻫﯿﺪ .
- ﺟﻮﺵ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﻭﺭﺁﻣﺪﻥ ﻭ ﭘﻒ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻧﺎﻥ ﻭ ﮐﯿﮏ ﺑﻪ ﮐﺎﺭ ﺭﻭﺩ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺳﺪﯾﻢ ‏( ﻋﻨﺼﺮ ﻣﻮﺛﺮﻩ ﻧﻤﮏ ‏) ﺍﺳﺖ . ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﺩﺭ ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺍﺑﺘﻼ ﺑﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻣﺤﺪﻭﺩﯾﺖ ﻣﺼﺮﻑ ﻧﻤﮏ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻣﺼﺮﻑ ﻣﻮﺍﺩ ﺣﺎﻭﯼ ﺟﻮﺵ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﻫﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﺤﺪﻭﺩ ﺷﻮﺩ .
ﻧﻤﮏ ﯾﺪﺩﺍﺭ ﺗﺼﻔﯿﻪ ﺷﺪﻩ ﭼﯿﺴﺖ ﻭ ﭼﺮﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﻓﻘﻂ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﻮﻉ ﻧﻤﮏ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﻢ؟
- ﻧﻤﮏ ﺗﺼﻔﯿﻪ ﻧﻤﮑﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﻬﺪﺍﺷﺘﯽ ﮐﻪ ﻧﺎﺧﺎﻟﺼﯽ ﻫﺎﯼ ﺁﻥ ﺣﺬﻑ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ .
- ﻧﻤﮏ ﺧﻮﺭﺍﮐﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﻧﻮﻉ ﯾﺪﺩﺍﺭ ﻭ ﺗﺼﻔﯿﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ . ﻧﻤﮏ ﻫﺎﯼ ﺗﺼﻔﯿﻪ ﺷﺪﻩ ﯾﺪﺩﺍﺭ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺧﻠﻮﺹ ﺑﺎﻻ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﯾﺪ ﺭﺍ ﺑﻬﺘﺮ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺣﻔﻆ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ .
- ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﻭ ﺫﺧﯿﺮﻩ ﮐﺮﺩﻥ ﻧﻤﮏ ﯾﺪﺩﺍﺭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﻃﻮﻻﻧﯽ ‏( ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﯾﮏ ﺳﺎﻝ ‏) ﻣﻮﺟﺐ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺭﻓﺘﻦ ﺑﺨﺸﯽ ﺍﺯ ﯾﺪ ﺁﻥ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ . ﺑﺮﺍﯼ ﺣﻔﻆ ﯾﺪ ﺩﺭ ﻧﻤﮏ، ﺑﺎﯾﺪ ﻧﻤﮏ ﺭﺍ ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﻧﻮﺭ ﻭ ﺭﻃﻮﺑﺖ ﻭ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ ﭘﻼﺳﺘﯿﮑﯽ، ﭼﻮﺑﯽ، ﺳﻔﺎﻟﯽ ﻭ ﯾﺎ ﺷﯿﺸﻪ ﻫﺎﯼ ﺭﻧﮕﯽ ﻭ ﺗﯿﺮﻩ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺟﻬﺖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﺁﻥ ﺑﻪ ﻏﺬﺍ ﺩﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﻃﺒﺦ، ﻧﻤﮏ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻬﺎﯼ ﭘﺨﺖ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩ ﺗﺎ ﯾﺪ ﺁﻥ ﺩﺭ ﺣﺪﺍﮐﺜﺮ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺣﻔﻆ ﺷﻮﺩ .
- ﻧﻤﮏ ﺗﺼﻔﯿﻪ ﻧﺸﺪﻩ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻧﺎﺧﺎﻟﺼﯽ ﺩﺭ ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﮐﻪ ﺳﺎﺑﻘﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻫﺎﯼ ﮔﻮﺍﺭﺷﯽ، ﮐﻠﯿﻮﯼ ﻭ ﮐﺒﺪﯼ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻭ ﺣﺘﯽ ﻣﺼﺮﻑ ﻣﺪﺍﻭﻡ ﺁﻥ ﺩﺭ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺳﺎﻟﻢ ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ ﺑﺮﻭﺯ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﯽ ﻫﺎﯼ ﮔﻮﺍﺭﺷﯽ، ﮐﻠﯿﻮﯼ، ﮐﺒﺪﯼ ﻭ ﺣﺘﯽ ﺟﺬﺏ ﺁﻫﻦ ﺩﺭ ﺑﺪﻥ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ .
- ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺑﻪ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻣﺼﺮﻑ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻭﺟﻮﺩ ﭘﺮﻭﺍﻧﻪ ﺳﺎﺧﺖ ﺍﺯ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﺑﻬﺪﺍﺷﺖ ﺭﻭﯼ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪﯼ ﻧﻤﮏ ﻫﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﻨﯿﺪ .
- ﺩﻗﺖ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻋﺒﺎﺭﺕ ‏« ﻧﻤﮏ ﯾﺪﺩﺍﺭ ﺗﺼﻔﯿﻪ ﺷﺪﻩ ‏» ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪﯼ ﻧﻤﮏ ﺩﺭﺝ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺧﺮﯾﺪ ﻫﺮ ﮔﻮﻧﻪ ﻧﻤﮏ ﺑﺎ ﻋﻨﻮﺍﻥ ‏« ﺻﺎﺩﺭﺍﺗﯽ ﺻﻨﻌﺘﯽ ‏» ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﯼ ﮐﻨﯿﺪ .
ﻧﻤﮏ ﻭ ﻏﺬﺍﻫﺎﯼ ﺷﻮﺭ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﮐﻢ ﻣﺼﺮﻑ ﺷﻮﺩ ﻭ ﻫﻤﺎﻥ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﮐﻢ ﻧﻤﮏ ﻧﯿﺰ ﺗﻨﻬﺎ ﺍﺯ ﻧﻮﻉ ﺗﺼﻔﯿﻪ ﺷﺪﻩ ﯾﺪﺩﺍﺭ ﺑﺎﺷﺪ .
ﻣﻀﺮﺍﺕ ﻣﺼﺮﻑ ﻧﻤﮏ ﺩﺭﯾﺎ ﭼﯿﺴﺖ؟
ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺣﺎﺿﺮ ﻣﺼﺮﻑ ﻧﻤﮏ ﺩﺭﯾﺎ ﺍﺯ ﺳﻮﯼ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻏﯿﺮﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺱ ﺑﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ . ﻧﻤﮏ ﺩﺭﯾﺎ ﺑﻪ ﻧﻤﮏ ﺣﺎﺻﻞ ﺍﺯ ﺗﺒﺨﯿﺮ ﺁﺏ ﺩﺭﯾﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ . ﺍﯾﻦ ﻧﻤﮏ،ﺗﺼﻔﯿﻪ ﻧﺸﺪﻩ ﻭ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻧﺎﺧﺎﻟﺼﯽ ﻫﺎ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﻓﻠﺰﺍﺕ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺧﻄﺮ ﺳﺮﻃﺎﻧﺰﺍﯾﯽ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﻪ ﺍﺛﺒﺎﺕ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ . ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮ ﻧﺎﺧﺎﻟﺼﯽ، ﻣﯿﺰﺍﻥ ﯾﺪ ﺁﻥ ﮐﻢ ﯾﺎ ﺣﺘﯽ ﻓﺎﻗﺪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻧﯿﺎﺯ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﺑﺪﻥ ﺑﻪ ﯾﺪ ﺭﺍ ﺗﺎﻣﯿﻦ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﺪ . ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻧﻤﮏ ﺩﺭﯾﺎ ﺣﺎﻭﯼ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﻌﺪﻧﯽ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﻓﻠﻮﺋﻮﺭ ﻭ ﭘﺘﺎﺳﯿﻢ ﺍﺳﺖ ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻣﺼﺮﻑ ﻣﻘﺎﺩﯾﺮ ﺯﯾﺎﺩ ﺁﻥ، ﺍﯾﻦ ﺍﻣﻼﺡ ﺗﺎﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ، ﺍﯾﻦ ﻭﯾﮋﮔﯽ ﻧﻤﮏ ﺩﺭﯾﺎ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﮐﻢ ﺍﻫﻤﯿﺖ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﺍﺭﺯﺵ ﮐﺎﺭﺑﺮﯼ ﻧﺪﺍﺭﺩ . ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﻧﻤﮏ ﺩﺭﯾﺎ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﻣﺼﺮﻑ ﺧﻮﺭﺍﮐﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺐ ﺍﺳﺘﺎﻧﺪﺍﺭﺩﻫﺎﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ، ﻣﺠﻮﺯ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻭ ﭘﺮﻭﺍﻧﻪ ﺳﺎﺧﺖ ﺍﺯ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﺑﻬﺪﺍﺷﺖ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ .

مشاهده کنندگان

  United States
  • تشکر شده 1 بار
  • تشکر کرده 1 بار
زمان پست: 16-11-09 22:18:18
| نمایش تمام پست ها
نمک بدون ید ضرر نداره
You have to log in before you can reply ورود | Register

قوانین امتیازات

QQ|موبایل|آرشیو|اخراجی ها|انجمن تخصصی موبایل - انجمن یوسی ایران

16-12-10 04:40 GMT+3.5 , Processed in 0.059637 sec., 26 queries .

Powered by Discuz! X3

Release 20130801, © 2001-2016 Comsenz Inc.

All rights reserved for UCIRAN Forums © 2013-2016

پاسخ سریع به بالا بازگشت به لیست